Politika e privatësisë dhe mbrojtja e të dhënave personale të përdoruesve të faqes Detonic

Politika e privatësisë së administrimit të faqes në internet Mban konfidencialitetin e plotë të përdoruesve. Ne i kushtojmë shumë rëndësi mbrojtjes së të dhënave të lexuesve tanë që ju na ofroni. Politika jonë e privatësisë bazohet në rregullat e Bashkimit Evropian (GDPR). Qëllimet për të cilat ne mbledhim të dhënat tuaja personale janë: të përmirësoni shërbimet tona, të komunikoni me vizitorët në sit, të paraqisni informacionin e kërkuar nga përdoruesi dhe veprime të tjera të listuara më poshtë.

Ruajtja dhe përpunimi i të dhënave personale

Ne mbledhim dhe përpunojmë të dhënat tuaja personale vetëm me pëlqimin tuaj vullnetar. Me pëlqimin tuaj, ne mund të mbledhim dhe përpunojmë të dhënat e mëposhtme: emrin dhe mbiemrin, adresën e postës elektronike, numrin e telefonit. Mbledhja dhe përpunimi i të dhënave personale kryhet në përputhje me legjislacionin e Bashkimit Evropian.

Detonic - një ilaç unik që ndihmon në luftimin e hipertensionit në të gjitha fazat e zhvillimit të tij.

Detonic për normalizimin e presionit

Efekti kompleks i përbërësve bimorë të ilaçit Detonic në muret e enëve të gjakut dhe sistemin nervor autonom kontribuojnë në një rënie të shpejtë të presionit të gjakut. Për më tepër, ky ilaç parandalon zhvillimin e arteriosklerozës, falë përbërësve unikë që janë të përfshirë në sintezën e leçitinës, një aminoacid që rregullon metabolizmin e kolesterolit dhe parandalon formimin e pllakave aterosklerotike.

Detonic jo sindromi i varësisë dhe tërheqjes, pasi të gjithë përbërësit e produktit janë të natyrshëm.

Informacione të hollësishme rreth Detonic ndodhet në faqen e prodhuesit www.detonicnd.com.

Magazinimi, modifikimi dhe fshirja e të dhënave

Përdoruesi që paraqiti të dhënat e tij personale në sit detonic.shop, ka të drejtë t'i modifikojë dhe fshijë ato, si dhe të drejtën e ndërprerjes së marrëveshjes për përpunimin e të dhënave. Periudha e ruajtjes së të dhënave tuaja personale: koha gjatë së cilës përdoren të dhënat personale, e cila është e nevojshme për aktivitetin kryesor të faqes në internet. Pas përfundimit të përpunimit të të dhënave personale, administrimi i faqes do t'i fshijë ato përgjithmonë. Për të hyrë në të dhënat tuaja personale, mund të kontaktoni administratën vetëm në këtë faqe:. Ne do të jemi në gjendje t'i transferojmë të dhënat tuaja palëve të treta me pëlqimin tuaj vullnetar. Nëse të dhënat u transferuan në një palë të tretë që nuk është e lidhur me organizatën tonë, ne nuk mund të bëjmë ndryshime në këto të dhëna.

Vizitat e përpunimit dhe të dhënat teknike

Regjistrimet e adresës IP, koha e vizitës, cilësimet e shfletuesit, sistemi operativ dhe informacionet e tjera teknike ruhen në bazën e të dhënave kur vizitoni uebfaqen detonic.shop. Këto të dhëna janë të nevojshme për shfaqjen e saktë të përmbajtjes së faqes. Një vizitor që përdor këto të dhëna nuk mund të identifikohet.

Të dhënat personale të fëmijëve

Nëse jeni prind ose kujdestar ligjor i një fëmije të mitur dhe e dini që fëmija na ka siguruar të dhënat e tij personale pa pëlqimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin e kontaktit. Ndalohet futja e të dhënave personale të të miturve pa pëlqimin e prindërve ose kujdestarëve ligjorë.

Trajtimi i cookies

Ne përdorim cookie për të shfaqur saktë përmbajtjen e faqes dhe për lehtësinë e shikimit. Këto janë skedarë të vegjël që ruhen në pajisjen tuaj. Ata ndihmojnë uebsajtin të kujtojë informacionin rreth jush, për shembull, në cilën gjuhë përdorni faqen e internetit dhe cilat faqe keni hapur tashmë. Ky informacion do të jetë i dobishëm gjatë vizitës tuaj të ardhshme. Falë cookies, shfletimi i faqes bëhet shumë më i përshtatshëm. Mund të mësoni më shumë rreth këtyre skedarëve më tej Wikipedia faqe. Mund të konfiguroni manualisht pranimin dhe bllokimin e cookies në shfletuesin tuaj. Mosarritja e cookies mund të kufizojë funksionalitetin e faqes në internet.

Përpunimi i të dhënave personale nga shërbime të tjera

Kjo faqe përdor shërbime të palës së tretë në Internet që mbledhin të dhëna, pavarësisht nga ne. Këto shërbime përfshijnë: Google Analytics. Të dhënat e mbledhura nga këto shërbime mund të transferohen në shërbime të tjera në këto organizata. Ata mund të përdorin të dhënat për të personalizuar reklamat në rrjetin e tyre të reklamave. Ju mund të mësoni në lidhje me marrëveshjet e përdoruesve të këtyre organizatave në faqet e internetit të tyre. Ju gjithashtu mund të refuzoni të grumbulloni të dhënat e tyre personale. Për shembull, një shtesë për shfletuesin Google Analytics mund të jetë gjetur këtu. Ne nuk transferojmë asnjë të dhënë personale në organizata ose shërbime të tjera që nuk janë të listuara në këtë politikë të privatësisë. Përjashtimisht, të dhënat e mbledhura mund të transferohen me kërkesën e ligjshme të agjencive qeveritare të autorizuar për të kërkuar informacione të tilla.

Lidhje të vendosura në faqet e projektit Detonic në faqet e tjera

Uebfaqja jonë mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të tjera që nuk janë nën kontrollin tonë. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen e këtyre faqeve. Ne ju rekomandojmë që të lexoni politikën e intimitetit të secilës faqe në internet që vizitoni, nëse ekziston një politikë e tillë.

Ndryshime në Politikën e Privatësisë

Herë pas here, faqja jonë e internetit mund të azhurnojë politikën aktuale të privatësisë. Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm për çdo ndryshim në politikën e privatësisë të postuar në këtë faqe. Ne monitorojmë të gjitha ndryshimet në legjislacion në lidhje me të dhënat personale në Bashkimin Evropian. Nëse vendosni të dhëna personale në uebfaqen tonë, ne do t'ju njoftojmë për ndryshimet në politikën tonë të privatësisë. Nëse të dhënat tuaja personale dhe, veçanërisht, detajet e kontaktit janë futur gabimisht, ne nuk do të jemi në gjendje t'ju kontaktojmë.

Përdorimi i shërbimeve të rrjeteve sociale

  • Ne vendosim miniaplikacionin e Facebook në mënyrë që të mund të shihni numrin e pëlqimeve / shpërndarjeve / rekomandimeve dhe "pëlqeni / ndani / rekomandoni" faqet tona. Kjo widget mund të mbledhë adresat IP të përdoruesit të shfletuesit të internetit, të ruajë dhe të ngarkojë cookies në shfletues, të fusë ndjekjen shtesë dhe ndërveprimin e gjurmës me miniaplikacionin, duke përfshirë përputhjen e llogarisë Facebook me çdo veprim të ndërmarrë në widget (për shembull, "Pëlqe / Ndani / Rekomandoni ”/ Faqja jonë) nëse jeni identifikuar në Facebook. Për më shumë informacion se si t'i përdorni këto të dhëna, shikoni politikën e privatësisë së të dhënave në Facebook:.
  • Ne përdorim widget Twitter Twitter në faqen tonë të internetit. Si rezultat, faqja jonë e internetit dërgon të dhëna në serverët Twitter në mënyrë që të mund të cicëroni faqet e internetit tona duke përdorur llogarinë tuaj në Twitter. Këto të dhëna vlerësojnë se adresa juaj IP është e dukshme për Twitter, e cila mund të përdoret në përputhje me politikën e intimitetit të të dhënave:.
  • Ne gjithashtu përdorim widget Pinterest në faqen tonë të internetit për të shtuar fotografi në shërbimin Pinterest në faqet tona në internet. Këto të dhëna mund të gjurmojnë adresën tuaj IP në përputhje me politikën e tyre të intimitetit të të dhënave:.

Reagime nga administrata e faqes Detonic

Ju mund të kontaktoni administratën për çdo pyetje në lidhje me politikën e privatësisë duke plotësuar formularin e kontaktit të treguar në seksionin e duhur të kësaj faqe. Nëse nuk jeni dakord me këtë politikë të privatësisë, nuk mund të përdorni shërbimet e projektit Detonic. Në këtë rast, duhet të shmangni vizitën në faqen tonë të internetit.

Detonic