Sacramento County inkurajon individët e imunizuar të përdorin maska ​​brenda shtëpisë tuaj


Qarku i Los Anxhelosit sot me siguri do të kthehet në një maskë të brendshme të kërkuar

By Aleksandria Hein |

  • Facebook
  • Twitter
  • Flipboard
  • Comments

Mbyll Qarku LA rivendos mandatin e maskës së brendshme në mes të rasteve të COVID Video

Maska e brendshme për rinovimin e Qarkut LA kërkohej mes rritjes së situatave të COVID

Faktori i Fox NewsDr Marc Siegel në maskë për rikuperimin e Qarkut LA kërkon pa marrë parasysh gjendjen e inokulimit të një personi.

Autoritetet e Wellness County të Sacramento po u sugjerojnë qytetarëve të përdorin maska ​​brenda shtëpisë tuaj pa marrë parasysh gjendjen e inokulimit duke treguar çështje në lidhje me përhapjen e shpejtë të versionit Delta COVID-19. Mbështetja, e cila vjen ndërsa Los Angeles County rikthen një maskë të brendshme të kërkuar, nuk përputhet me Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve, si dhe mbështetjen e Parandalimit (CDC), ose mbështetjen publike të shtetit për shëndetin, e cila pretendon se njerëzit e imunizuar nuk kanë nevojë të përdorin trajtime të fytyrës. . 

"Për shkak të rritjeve të ditëve të ditës të rasteve të COVID-19 nga varianti shumë infektues Delta, Zyrtari i Shëndetit Publik të Qarkut të Sacramento rekomandon fuqimisht maskimin në ambiente të mbyllura", përmendet një njoftim për shtyp i ngarkuar të enjten. "Në më pak se një muaj, norma ditore e çështjeve të Sacramento është rritur në mënyrë drastike, nga 3.8 në 20 qershor në 10 në 14 korrik." 

Në njoftimin për shtyp thuhet se derisa çmimet e inokulimit të zonës të rriten, si dhe mes një rritje në situata krejt të reja, "banorët e vaksinuar rekomandohen me forcë të mbajnë maska ​​në ambiente të brendshme ku nuk kërkohet verifikimi i vaksinimit dhe statusi i vaksinimit të të tjerëve nuk dihet. ” 

Njoftimi për shtyp mbajti në mend se ndërsa Sacramento ka vetëm 101 situata të verifikuara të alternativës Delta, numri mund të jetë shumë më i madh pasi jo çdo kampionim i favorshëm COVID-19 kontrollohet për presione alternative. 

"Rritja drastike e rasteve është shqetësuese - siç është numri i njerëzve që zgjedhin të mos vaksinohen," deklaroi Olivia Kasirye, oficer i policisë së shëndetit publik të Qarkut të Sacramento. “Mbrojtja jonë më e mirë kundër COVID-19 vazhdon të jetë vaksina. Ne i nxisim të gjithë banorët e kualifikuar të vaksinohen në mënyrë që të mbrojnë veten e tyre dhe familjen dhe miqtë e tyre. "