Testi i vaksinimit Moderna me COVID-19 në zonjat në pritje duhet të 'sigurojë' shtetet publike, profesionale


Testi i vaksinimit Moderna COVID-19 synon të regjistrojë rreth 1,000 gra mbi 18 vjeç

Kayla Rivas By Kayla Rivas |

  • Facebook
  • Twitter
  • Flipboard
  • Comments

Mbyll Moderna nis provën e vaksinës për gratë shtatzëna pasi mijëra kanë marrë tashmë pushkatim Video

Moderna lëshon testin e vaksinimit për zonjat në pritje pasi mijëra aktualisht janë qëlluar

Faktori klinik i Fox NewsDr Marc Siegel zbërthen 'subjektin e vështirë' në 'Fox & & Friends' (*) zhvendoset për të prezantuar një studim kërkimor të vaksinimit të tij kundër COVID-19 tek zonjat në pritje duhet të sigurojë publikun e gjerë dhe gjithashtu të ndihmojë në ndërtimin e vetëbesimit në sigurinë dhe sigurinë e goditjes me thikë, pohuan specialistët.

Testi i Modernës, i cili në fakt ende nuk ka filluar rekrutimin, ka për qëllim të regjistrojë rreth 1,000 gra mbi 18 vjeç, të cilat sigurisht do të shqyrtohen për një kohëzgjatje 21-mujore, sipas një ngarkimi në

AlTrials.gov. Klinika për

Qendrat dhe Kontrolli i Sëmundjeve (CDC) përmendin se zonjat në pritje mund të marrin një vaksinë COVID-19, megjithatë testet mjekësore veçanërisht duke hulumtuar goditjet në mesin e kësaj popullate nuk përbëheshin nga kur Parandalimi dhe gjithashtu Ushqimi siguruan ndonjë nga situatat emergjente të injeksioneve leja e përdorimit. Informacioni i Administratës së Barnave, përfshirë këtë popullsi, sigurisht që do të vlerësohet sipas lagjes klinike, informojnë specialistët. 

më shumë

"Unë mendoj se më shumë të dhëna janë gjithmonë të dobishme kur vjen puna për të ofruar siguri për pacientët," Dr, mësues në obstetrikë dhe gjinekologji në Linda Eckert të Universitetit, i përbërë në një e-mail, më vonë duke përfshirë, Uashingtoni gjithashtu funksionon si "Unë ndihem i sigurt në vaksinat që kemi në dispozicion, por mirëpres më shumë të dhëna. Unë besoj fort dhe e di se rreziku i infeksioneve COVID në shtatzëni është i rëndësishëm, dhe kështu u them individëve që zgjodhën të vaksinohen se duket si një vendim i mençur për mbrojtjen e shëndetit të tyre dhe shëndetin e shtatzënisë. "

Eckert of American College (ACOG) ndërmjetës në Komitetin Këshillues Gjinekologjik të CDC (ACIP), dhe gjithashtu bashkë-autor i Praktikave të Imunizimit të ACOG mbi vaksinimin COVID-19 në njerëzit në pritje dhe gjithashtu me ushqyerjen me gji. Praktika Këshilluese ajo e përbërë.

"Nuk ka pasur asnjë indikacion të rritjes së rrezikut me ndonjë nga këto rezultate deri më tani," "Në fakt duhet të sigurojë një individ shtatzënë që ne po vazhdojmë të mbledhim të dhëna. Shtë një shenjë e asaj se sa seriozisht ndihen të gjithë për sigurinë e vaksinave. ”

Dr, OB/GYN dhe gjithashtu profesionist i sëmundjeve të transmetueshme në Oluwatosin Goje, pretendoi se informacioni ekzistues rekomandon që vaksinimi i Klinikës Cleveland është i sigurt për zonjat në pritje. Moderna gjithashtu sugjeron që zonjat e ardhshme të imunizohen, duke mbajtur parasysh kërcënimet e infeksionit COVID-19 gjatë shtatëzanisë tejkaluar shqetësimet e mundshme në lidhje me vaksinimin. Informacioni Goje i grumbulluar nga CDC dhe gjithashtu sistemet e mbikëqyrjes së sigurisë dhe sigurisë FDA

Studimet paraprake dhe gjithashtu të studimit të vazhdueshëm konsistojnë në informacion afatgjatë për zonjat shtatzëna të imunizuara herët në maternitetin e tyre, ose menjëherë para konceptimit, me ndjekje mujore të foshnjës. ”Nuk identifikoi ndonjë shqetësim sigurie për gratë shtatzëna të cilët ishin të vaksinuar ose foshnjat e tyre, "

Fox News iu shtua këtij artikulli të shkurtër. Alexandria Hein