Laboratori i Misurit njoftoi versionin Delta COVID-19 në ujërat e ndotura javë para paraqitjes fillestare


Misuri po sheh një rritje në situatat krejt të reja COVID-19 kryesisht si rezultat i alternativës Delta

By Aleksandria Hein |

  • Facebook
  • Twitter
  • Flipboard
  • Comments

Mbyll Titujt kryesorë të Fox News Flash për 16 korrik Video

Titujt kryesorë të Fox News Flash për 16 korrik

Titujt kryesorë të Fox News Flash janë më poshtë. Shikoni se çfarë klikon në.com.

Një mësues i Universitetit të Misurit që po udhëheq një studim kërkimor të COVID-19 në ujërat e ndotura pretendoi se laboratori i tij zbuloi Delta alternativa javë para se të raportohej instanca fillestare. Shteti aktualisht po sheh një rritje si rezultat i alternativës Delta, si dhe thjesht ka nën 50% të popullsisë së tij të rritur plotësisht të imunizuar. 

"Ne e zbuluam atë në impiantin e parë të ujërave të ndotura më 10 maj, një javë më vonë e pamë në katër impiante të ndryshme të trajtimit të ujërave të ndotura dhe javën e tretë ishte kudo," Marc Johnson, drejtues i hulumtimit, informoi Fox 2Now "Ishte në të gjithë vendin , të gjitha pjesët e ndryshme. ”  

Siguria e ujërave të ndotura është përdorur në të vërtetë për të identifikuar koleksionet e mundshme COVID-19 në universitete, qytete, si dhe zona. Johnson pretendoi se Qendra Shkencore e Jetës Bond është e vetmja qendër në shtetin që shqyrton shembuj të ujërave të ndotura, sipas të dhënave. Ai informoi Fox 2 Tani që laboratori merr rreth 9 galona ujëra të zeza në javë. 

"Ne i marrim të dhënat dhe zakonisht brenda disa orësh përpara ato të dhëna tek Departamenti i Shëndetësisë dhe Shërbimet e Lartë dhe brenda ditës tjetër ata i ngarkojnë ato informacione në të gjitha departamentet e shëndetit të qarkut", informoi Johnson prizën elektrike të informacionit. 

Ai këshilloi që ka të ngjarë të ketë shumë më shumë versione që do të dalin.

Shteti aktualisht po arrin të kapë nivele të larta që nuk janë parë më parë për shkak të lartësive pandemike, me disa institucione të kujdesit shëndetësor që paralajmërojnë që ato të mbeten në rrezik për t'u mbingarkuar si rezultat i ngritjeve aktuale. 

Ai gjithashtu rekomandoi që objektet e kujdesit shëndetësor po dërgonin mesazhin e pasaktë. 

"Ne thjesht duhet të sigurohemi që njerëzit nuk janë të frikësuar duke menduar se po bëjnë diçka keq duke shkuar në një spital," pohoi Parson. "Dhe unë mendoj se mesazhi që po shihni nga Missouri jug-perëndimore është më shumë njerëz që thjesht përpiqen të fajësojnë dikë për këtë virus. Vetë virusi është fajtor ”.

Associated Press shtoi këtë rekord.