Spitali: Pacienti merr veshka të destinuara për dikë tjetër

veshkë

Një strukturë mjekësore e Ohajos në të vërtetë ka pranuar që një pacient ka marrë një veshkë të re-markë e krijuar për dikë tjetër

Zyrtarët në Spitalet Universitare në Cleveland të hënën kërkuan falje për gabimin dhe gjithashtu pretenduan se 2 anëtarë të stafit në të vërtetë janë vënë në pushim të menaxhimit. Veshka e dhënë për pacientin e pasaktë punon dhe gjithashtu individi pritet të rikuperohet, pretenduan autoritetet.

Procedura e ndryshme kirurgjikale e pacientit tjetër është shtyrë në të vërtetë. Zyrtarët pretenduan se institucioni mjekësor po vlerëson se si gabimi i goditur ndaloi gabimet e krahasueshme që lëvizin përpara.

"Ne kemi ofruar falje më të sinqerta për këta pacientë dhe familjet e tyre," pretendoi në një deklaratë folësi i institucionit mjekësor George Stamatis. “Ne e pranojmë se ata na kanë besuar kujdesin e tyre. Situata është plotësisht në kundërshtim me angazhimin tonë për të ndihmuar pacientët të kthehen në shëndet dhe të jetojnë jetën në maksimum. "

Struktura mjekësore në të vërtetë ka alarmuar Rrjetin e Bashkuar për Ndarjen e Organeve, i cili merret me sistemin mbarëkombëtar të transplantimit.

Stamatis uli më shumë vërejtje të martën.