Strategjia më e tanishme e qeverisë pandemike në mënyrë të pakujdesshme i nënshtron miliona rezultateve të infektimit masiv

pandemike

Strategjia më aktuale e pandemisë së qeverisë federale të MB përfshin zbulimin e pakujdesshëm të individëve të panumërt ndaj rezultateve të rënda dhe gjithashtu të qëndrueshme të infeksionit masiv, profesionistë të gatshëm në BMJ sot.

Një metodë që zgjedh infeksionin masiv tek të rinjtë aktualisht mbi inokulimin në mënyrë që të arrijë rezistencë më të lartë të popullsisë për të mbrojtur rrezikun gjatë dimrit, është shteti "jo etik dhe joshkencor" Dr. Deepti Gurdasani dhe gjithashtu bashkëpunëtorë.

Në vend që të bëjnë të mundur rritjen e infeksioneve, ata këshillojnë qeverinë federale të ndërmarrë aktivitete të menjëhershme për të edukuar dhe mbrojtur gjithashtu publikun e gjerë dhe gjithashtu të planifikojë rënien.

Këto konsistojnë në vendosjen e një qasjeje të qëndrueshme për kontrollin pandemik, ruajtjen e hapave standardë siç janë maskat dhe gjithashtu distancimin fizik derisa situatat të kthehen në shkallë të reduktuara, blerjen e zyrave, kolegjeve dhe gjithashtu transportin publik për t'i bërë ato shumë më të sigurta, dhe gjithashtu duke dhënë metoda për shqyrtim gjithëpërfshirës dhe gjithashtu ndihmë për individët që të ndahen.

Mosmarrëveshja e kreut të shtetit se është shumë më mirë të miratohet infeksioni masiv aktualisht sesa të vonohet deri në dimër, kur 'infeksioni ka një përfitim' është me të meta të thella dhe gjithashtu mashtruese, ata kompozojnë. Në vend të kësaj, kjo qasje sigurisht do të vërë në rrezik të papërshtatshëm rreth 48% të popullsisë (fëmijë të përbërë nga) që nuk janë imunizuar ende plotësisht, të përbërë nga shkencërisht të rrezikuar dhe gjithashtu ata me sistem imunitar të trupit të rrezikuar.

Kjo strategji aktualisht po vendos stres ekstrem në luftën me zgjidhjet e kujdesit mjekësor dhe gjithashtu sigurisht që do të sjellë fatale të shumta të parandalueshme dhe gjithashtu problem shëndetësor të qëndrueshëm, përfshirë ato. Për më tepër siguron një atmosferë të bollshme për opsionet e variacioneve të tërheqjeve të cilat mund të kenë pasoja të mëdha për MB dhe gjithashtu kombet në të gjithë botën.

Ata përmendin se më shumë se 1,000 studiues aktualisht kanë autorizuar aktualisht një letër në Lancet ku shtrihet pse mundësimi i infeksionit në masë këtë sezon veror është një 'eksperiment i rrezikshëm dhe i papërdorur'. Shoqata Mjekësore Britanike, Drejtorët e Shëndetit Publik, SAGE, Akademia e Kolegjeve Mbretërore Mjekësore, Kolegji Mbretëror i Infermierisë dhe gjithashtu drejtuesit e NHS kanë theksuar të gjithë rreziqet integrale në mundësimin e infeksionit masiv.

Hapja më e mirë e Mbretërisë së Bashkuar është faturuar si "dita e lirisë", por edhe për shumë individë, duke hequr qafe hapat e mandatuar siç janë vendosja e maskave dhe gjithashtu kufiri fizik i distancimit, në krahasim me lejimin, fleksibilitetin.

Kjo, thonë ata, nuk ka të ngjarë të rrisë vetëbesimin e publikut dhe gjithashtu ndërveprimin në detyrën financiare. Dhe nëse qasja e qeverisë federale na çon drejt një bllokimi shtesë, ata paralajmërojnë se kjo mund të ketë një ndikim shumë më shkatërrues në situatën ekonomike.

Për më tepër, publiku i gjerë mbështet jashtëzakonisht hapa praktikë të shëndetit publik dhe mirëqenies, siç është fshehja brenda shtëpisë tuaj. "Kjo shtron pyetjen pse vendimet e rrezikshme të shëndetit publik që nuk janë as në interesin e publikut, ose në përputhje me ndjenjën publike, janë marrë në mes të një pandemie të tërbuar," kompozojnë ata.