Franca nxiton të vaksinohet pas paralajmërimit të presidentit

Franca nxiton të vaksinohet pas paralajmërimit të presidentit

Gati 1 milion individë në Francë bënë vizita injeksioni në një ditë të vetmuar, pasi kreu i shtetit krijoi stres mbi të gjithë për t'u vaksinuar për të ruajtur pushimet e verës, si dhe klimën ekonomike franceze.

Një aplikacion që sistemon injeksionin e Francës, si dhe vizitat e ndryshme të tjera klinike, Doctolib, zbuloi të Martën herët në mëngjes se 926,000 individë kishin bërë vizita të hënën, një ditar duke pasur parasysh që kombi paraqiti injeksione të koronavirusit në dhjetor Personat nën moshën 35 vjeç përbënin 65% të markës- vizita të reja.

Presidenti Emmanuel Macron zbuloi të hënën se inokulimi sigurisht që do të ishte i nevojshëm për të gjithë punonjësit e kujdesit shëndetësor nga 15 shtatori, si dhe mbajti mundësinë e zgjatjes së nevojës për përbërës të ndryshëm të tjerë të popullsisë.

Me rritjen e infeksioneve edhe një herë rreth Francës, supozimet kishin vendosur në të vërtetë ditët e tanishme që Macron me siguri do të zbulonte një lloj nevoje për inokulim, duke nxitur një nevojë të re për vizita.

Rreth 41% e popullsisë franceze janë vaksinuar plotësisht, megjithëse shkalla e inokulimit u zvogëlua pasi festat e verës ishin afër.

Ministri i Shëndetësisë Olivier Veran ftoi pasionin e rivendosur të injeksionit, duke pretenduar në televizionin BFM të martën: "Kanë shpëtuar mijëra jetë".

Më shumë se 111,000 individë me infeksion kanë vdekur në të vërtetë në Francë.

  • Franca nxiton të vaksinohet pas paralajmërimit të presidentit
  • Franca nxiton të vaksinohet pas paralajmërimit të presidentit
  • Franca nxiton të vaksinohet pas paralajmërimit të presidentit