Rastet COVID-19 në SH.B.A. mund të rriten gjatë rënies 'së rrezikshme', duke çuar në mandate të reja

Pfizer është gati të kërkojë autorizimin nga SH.B.A. për një dozë të tretë të vaksinës së saj COVID-19

Edmund DeMarche By Edmund DeMarche |

  • Facebook
  • Twitter
  • Flipboard
  • Comments

Mbyll Mosha e vdekjes së koronavirusit është shpesh më e lartë se jetëgjatësia: të dhëna Video

Mosha e vdekjes së koronavirusit është shpesh më e lartë se jetëgjatësia: të dhëna

Analisti i lartë politik Brit Hume vlerëson trajtimin e pandemisë së koronavirusit në 'Tucker Carlson Tonight'

Një zyrtar i lartë në Organizatën Botërore të Shëndetësisë tha të enjten se mutacionet COVID-19 ka të ngjarë të çojnë në një rritje të rasteve këtë vjeshtë, duke bërë që pjesë e SH.B.A.-ve të sjellin udhëzimet shëndetësore. 

"Unë mund të parashikoja që në pjesë të caktuara të vendit, mund të ketë një rivendosje të mandateve të maskave të brendshme, distancat dhe kufijtë e zënies", tha Lawrence Gostin, drejtori i Qendrës Bashkëpunuese të OBSH-së për Ligjin Kombëtar dhe Global të Shëndetit, sipas CNBC.

Ai vazhdoi, "Ne po shkojmë drejt një rënieje shumë të rrezikshme, me pjesë të mëdha të vendit ende të pavaksinuar, një variant delta i delikate dhe njerëz që heqin maskat e tyre."

Pfizer është gati të kërkojë autorizimin e SH.B.A.-së për një dozë të tretë të vaksinës së saj COVID-19, duke thënë se një e shtënë tjetër brenda 12 muajsh mund të rrisë në mënyrë dramatike imunitetin dhe ndoshta të ndihmojë në largimin e mutantit të fundit të koronavirusit.

Associated Press kontribuoi në këtë raport