CDC thotë se shkollat ​​duhet të hapen në vjeshtë, rekomandon maska ​​për të pa vaksinuarit

CDC tha që shkollat ​​që kthehen në mësimin personal janë një përparësi

By Aleksandria Hein |

  • Facebook
  • Twitter
  • Flipboard
  • Comments

Mbyll Titujt kryesorë të Fox News Flash për 9 korrik Video

Titujt kryesorë të Fox News Flash për 9 korrik

Titujt kryesorë të Fox News Flash janë këtu. Shikoni se çfarë klikon në.com.

Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) thanë të Premten se kthimi në mësimin personal në shkolla këtë vjeshtë është një përparësi dhe se maskat duhet të mbahen në ambiente të mbyllura nga të gjithë individët e moshës 2 vjeç e lart që nuk janë vaksinuar plotësisht kundër koronavirusit. 

Agjencia gjithashtu rekomandoi që shkollat ​​të mbajnë të paktën 3 metra distancë fizike midis studentëve brenda klasave për të zvogëluar rrezikun e transmetimit. 

"Kur nuk është e mundur të ruash një distancë fizike prej të paktën 3 metrash, të tilla si kur shkollat ​​nuk mund të rihapen plotësisht duke ruajtur këto distanca, është veçanërisht e rëndësishme të shtresosh shumë strategji të tjera parandaluese, të tilla si maskimi i shtëpive" këshilluar. 

Kjo është një histori në zhvillim, ju lutemi vazhdoni të kontrolloni përsëri për azhurnime.