Teknologjia e rrezeve X në Kaliforni që vdiq shpejt pasi goditja COVID-19 u eleminua nga sëmundja kardiovaskulare, thotë rekordi i mjekut


Regjistrimi i ekzaminimit pas vdekjes së Tim Zook nuk tregonte një vaksinim COVID-19

By Aleksandria Hein |

  • Facebook
  • Twitter
  • Flipboard
  • Comments

MbyllDr. Makary për shtytjen e vaksinave COVID: Reklamat e sponsorizuara nga qeveria zakonisht nuk funksionojnë Video

Dr Makary në shtypin e vaksinimit COVID: Reklamat e financuara nga qeveria zakonisht nuk funksionojnë

Faktori klinik i Fox NewsDr Marty Makary për njerëzit e famshëm që i bind Amerikanët të imunizohen.

Një specialist i rrezeve X në California fataliteti i janarit i të cilit ishte nën shqyrtim ndërsa anëtarët e familjes së tij rekomanduan një lidhje të mundshme në internet me dozën e tij të 2-të të një vaksinimi COVID-19 vdiq për shkak të sëmundjes kardiovaskulare, një rekord i mjekut të mbyllur. Tim Zook, 60 vjeç, ndërroi jetë nga sëmundja kardiovaskulare hipertensive dhe gjithashtu aterosklerotike me kardiomegali ekstreme dhe gjithashtu arrest kardiak, sipas të dhënave të ekzaminimit të tij pas vdekjes. 

Regjistrimi nuk përcaktonte një vaksinim COVID-19 dhe gjithashtu pretendoi se ai ndërroi jetë në UC Irvine Medical Center. 

Në momentin e fatalitetit të tij, e veja e Zook, Rochelle, informoi pikat elektrike të informacionit rajonal se hubby i saj "besonte në vaksina" dhe gjithashtu ishte "i sigurt se do ta merrte atë vaksinë përsëri, dhe ai do të donte që publiku ta merrte atë", megjithatë që ajo pa shëndetin dhe shëndetin e tij hyri në një rënie të mprehtë pasi ai fitoi dozën e tij të 2-të të Pfizer. 

"Ne nuk jemi duke fajësuar ndonjë kompani farmaceutike," ajo kishte informuar në të vërtetë Regjistrin e Qarkut Orange, para se të rekomandonte që recesioni i tij të ishte një lloj përgjigjeje. 

Në këtë moment, mjeku gjyqësor i Orange County verifikoi se ishte duke ekzaminuar fatalitetin e tij dhe gjithashtu pohoi se "nëse përcaktohet se mund të ketë një lidhje me vaksinën, ne menjëherë do të njoftojmë Agjencinë e Kujdesit Shëndetësor OC". 

Sidoqoftë, asnjë lidhje e tillë nuk ishte vendosur. 

"Mendimet tona të menjëhershme janë me familjen e pikëlluar", një deklaratë e ofruar për t'u pretenduar në atë kohë. “Ne monitorojmë nga afër të gjitha ngjarjet e tilla dhe mbledhim informacionin e duhur për të ndarë me autoritetet rregullatore globale. Bazuar në rishikimet e vazhdueshme të sigurisë të kryera nga Pfizer, BioNTech dhe autoritetet shëndetësore, BNT162b2 ruan një profil pozitiv-përfitim-rrezik për parandalimin e infeksioneve COVID-19. Ngjarje të rënda anësore, përfshirë vdekjet që nuk kanë lidhje me vaksinën, për fat të keq ka të ngjarë të ndodhin me një ritëm të ngjashëm siç do të ndodhnin në popullatën e përgjithshme. ”