Kreu i shtetit të Brazilit i shtruar në spital në mes të trembjeve të vazhdueshme të gabimeve


Bolsonaro në fakt është shfaqur se ka probleme me të folurit në festimet e shumta kohët e fundit, si dhe pretendoi se ai merret me gabime të vazhdueshme

By Yaron Steinbuch | New York Post

  • Facebook
  • Twitter
  • Flipboard
  • Comments

Mbyll Titujt kryesorë të Fox News Flash për 15 korrik Video

Titujt kryesorë të Fox News Flash për 15 korrik

Titujt kryesorë të Fox News Flash janë më poshtë. Shikoni se çfarë klikon në.com.

Presidenti brazilian Jair Bolsonaro publikoi një fotografi të tij duke u varur në një shtrat të një institucioni mjekësor me njësi të shumta të vëzhgimit të mbikëqyrjes të ngjitura në pjesën e sipërme të trupit të tij në mes të një magjie të lemzës së pamëshirshme - pasi profesionistët mjekësorë pohuan se ata nuk do të vraponin menjëherë në traktin tretës. bllokim.

66-vjeçari, i cili u pranua në Spitalin e Forcave të Armatosura në financimin e Brasilia, "po ndihej mirë", sipas një deklarate paraprake në lidhje me hapat e tij të gabuar.

Por disa orë më vonë, vendi i punës Bolsonaro pretendoi se mjeku që operoi Bolsonaro pasi u godit me thikë gjatë gjithë projektit qeveritar 2018 zgjodhi ta transferonte atë në Sao Paulo, ku ai kaloi nëpër ekzaminime shtesë.

Deri në mbrëmjen e së mërkurës, Spitali Nova Star nisi një deklaratë që thoshte se Bolsonaro sigurisht që do të merrte "një trajtim klinik konservator", domethënie që ai me siguri nuk do t'i nënshtrohet trajtimit kirurgjik për momentin.

Vrasja e stomakut 2018 krijoi dëmtime të traktit tretës, si dhe humbje të konsiderueshme të gjakut të brendshëm. Kreu i shtetit në fakt i është nënshtruar një numri të procedurave kirurgjikale duke marrë parasysh atë, disa prej të cilave nuk ishin të lidhura me grevën.

Bolsonaro në fakt është shfaqur se ka probleme me të folurit në festime të shumta kohët e fundit, si dhe pretendoi se ai merret me gabime të vazhdueshme.

"Unë kërkoj falje për të gjithë ata që po më dëgjojnë, sepse unë kam lemzë për pesë ditë tani," pohoi ai në një takim me Radio Guaiba më 7 korrik. "Unë kam lemzë 24 orë në ditë."

Bolsonaro, që është katolik dhe ungjillor, publikoi fotografinë e objektit të kujdesit shëndetësor në autoritetet e tij në llogarinë Twitter. Ai shihet me sy të mbyllur, me një dorë që lidhet nga një individ i fshehur duke përdorur atë që duket një bathrobe e zezë shpirtërore, si dhe një zinxhir të gjatë me një kryq ari.

Gabimet kronike janë normalisht simptoma e një telashi të fshehur, siç është bllokimi i traktit të zorrëve, tha Dr Anthony Lembo, një gastroenterolog në Qendrën Mjekësore Beth Israel Deaconess në Boston, informoi The Associate Press.

Në disa raste, komponenti i traktit të zorrëve mund të kërkohet të eliminohet, pohoi ai.

"Sa herë që lëviz zorrët, nuk është një operacion i vogël," pohoi Lembo, duke përfshirë që kur bëhet fjalë për procedurat e dyfishta kirurgjikale, trajtimet bëhen shumë më komplekse.

Klikoni për shumë më tepër nga NYPost com.