Djali, 3 vjeç, vdes tek dentisti pas 'reagimit të paparashikuar ndaj ilaçit', thotë raporti

Abiel Zapata-Valenzuela, nga Scott City, thuhet se ishte në dentist për të nxjerrë dhëmbët

By Aleksandria Hein |

  • Facebook
  • Twitter
  • Flipboard
  • Comments

Mbyll Titujt kryesorë të Fox News Flash për 13 korrik Video

Titujt kryesorë të Fox News Flash për 13 korrik

Titujt kryesorë të Fox News Flash janë këtu. Shikoni se çfarë klikon në.com.

Një djalë 3-vjeçar nga Kansas vdiq pasi ajo që policia tha ishte një "reagim i paparashikuar ndaj ilaçeve" që iu dha gjatë një procedure dentare, tha një raport lokal. Abiel Zapata-Valenzuela, nga Scott City, thuhet se ishte në dentist për të nxjerrë dhëmbët. 

"Gjëja e fundit që i thashë ishte se ai qau sepse ndjeu gjilpërë dhe sende, kështu që unë i thashë atij, 'Papi, gjithçka do të jetë në rregull.' Unë jam si 'Ti je mirë', dhe si nënë, thjesht ndihesh sikur e kam dështuar, ”tha NWY Valenzuela, nëna e djalit për KWCH.com. 

Një zëdhënës i policisë Witchita tha për KAKE.com se autoritetet u thirrën rreth orës 8 të mëngjesit të 6 korrikut për një fëmijë i cili nuk u përgjigj ndërsa po merrte trajtim dentar. 

"Besohet se fëmija kishte një reagim të paparashikuar ndaj ilaçit të siguruar gjatë procedurave të tij dentare," tha oficeri Trevor Macy për KAKE.com.

Nëna e tij i tha KWCH.com se zemra e Abiel ndaloi së rrahuri në një moment gjatë procedurës. 

Në një deklaratë të siguruar për KAKE.com, Stomatologjia Pediatrike Tiny Teeth, ku Abiel po trajtohej, tha se ishte "shkatërruar nga vdekja" e Abiel dhe tha se stafi po lutet për familjen. 

Deklarata falënderoi përgjigjet e EMS të cilët mbërritën brenda disa minutave nga thirrja. 

"Nuk e prisja që të dilte nga atje pa një fëmijë," tha Valenzuela për KWCH.com. "Unë nuk mendoj se ndonjë prind, ndonjë prind pret kurrë të dalë nga një vend ku ju ndiheni sikur ata do të ishin të sigurt ... por ne e bëmë."