Admirat e Ammit: Një Meditim me Mendje për Fëmijë

Ky meditim interesant përdor fuqinë, si dhe imazhet e rrugëve për të promovuar lidhjen e brendshme, si dhe ligjin psikologjik. Ndiqni metodën e drejtuar si dhe bashkohuni me të riun tuaj në një udhëtim të vetëdijshëm.

Mirë se vini në globin e Ammi - një koleksion udhëtimesh me vëmendje për të vegjlit. Ammi është një i ri i zgjuar dhe i butë që ndez një shteg ndërsa zbulojmë veten tonë, si dhe njëri-tjetrin me mjedisin. Çdo përrallë përdor imazhe të drejtuara për të ndikuar në lidhjen e brendshme, si dhe ligjin psikologjik të ndihmës. Këto reflektime të drejtpërdrejta pranojnë vlerën e krijimtarisë si një strukturë për zhvillimin e vetëdijshëm në të gjithë botën. Ato kapërcejnë fiziken, energjinë, psikologjike, si dhe të gjitha zonat në mes. Qoftë në vendbanim apo klasë, ju mund të merrni pjesë në këto eksperimente unike të të gjitha moshave. Lexojini me zë të lartë me njëri-tjetrin, kushtojini vëmendje meditimit të drejtuar, si dhe ftoni momentin në procedurë, si dhe përfshini metodën.

Aventurat e Ammit: Rrugët

d61e6b29a7f3b42fecc025a4746b52db - September 20, 2021Art nga Courtney Mandryk

Pershendetje! I'mAmmi Emri im tregon "e gjithë bota është brenda meje", si dhe besoj se është e vërtetë: Unë sjell gjithë globin në mendjen time, si në zemër ashtu edhe në trup. Unë e kuptoj që ju bëni, po ashtu! Unë jam i tillë që të luaj video lojëra, të shikoj, si dhe të zbuloj atë që më bën mua. Jam shumë mirënjohës që jemi me njëri-tjetrin në këtë udhëtim!

Rrugët janë pika në të cilat bëjmë një udhëtim. Ne mund të kalojmë me këmbë, ose biçikletë, timon, patina me rrota, skuter lëvizjeje, ose me makina dhe kamion. Nga programi, përveç kësaj, ka trena që përputhen me një binar të vendosur, aeroplanë që përputhen me rrugët e sipërme, mjete ujore që përputhen me një rrjedhë në det, si dhe anije kozmike që përputhen me binarë që mund të shohë vetëm një astronaut!

Rrugët mund të ndërtohen nga gjithçka. Pista, betoni, blloqet, shkëmbinjtë, mbulesat. Edhe uji, ajri ose personazhet e famshëm. Rrugët na çojnë në lokacione. Ndonjëherë ne e kuptojmë se ku po shkojmë, si dhe herë pas here mbetemi të shtangur nga vendi ku përfundojmë. Disa kurse janë të gjera, si të egra, të tjera janë tradhtare, si dhe sfiduese, si dhe disa janë të qeta, si dhe të qarta.

Nuk ka problem se në çfarë rruge kalon, ka vazhdimisht indikacione në proces. Indikacionet na informojnë se ku jemi, sa më gjatë do të duhet sigurisht të shkojmë në vendndodhjen tonë, si dhe cilën metodë të transformojmë. Ndihma për shenjat na ndihmon që të mos e heqim metodën tonë. Disa janë me të vërtetë të dukshme, si dhe të tjerët janë fshehur praktikisht.

Disa individë pretendojnë se jeta i ngjan një rruge të madhe …… megjithatë ku të çon ajo? Unë kam një sugjerim. Le të shikojmë disa rrugë krejt të reja me njëri-tjetrin.

Një Meditim 4-Minutësh për Fëmijë

 

Dashuri nga shoku juaj i ngushtë i ri, Ammi.

Si të Ndiqni Shtegun Tuaj

Pak më shumë: Le të luajmë një lojë video! Mendoni në lidhje me një hetim që keni, diçka për të cilën pyesni veten ose vini në dyshim jetën, në lidhje me diçka thelbësore. Pastaj merrni disa frymëmarrje të thella, mbyllni sytë, si dhe vendosni theksin tuaj drejt në strukturën e kokës suaj, në mendjen tuaj që pikturon. Vendndodhja ku ekzistojnë të gjitha pikat. Imagjinoni një derë para jush. Me çfarë ngjan dera juaj? Kur të jeni gati, zhbllokoni dhe gjithashtu kur filloni të kaloni, zbuloni se si shfaqet rruga, si dhe ju sjell indikacione. Ku të çon rruga? Çfarë dhuratash ose informacionesh ndahen? Jini aty në rrugën tuaj duke thithur atë që është lehtësisht e disponueshme si dhe duke përfunduar se jeni të qartë për ju. Kur ndiheni vërtet të ngopur, faleminderit, mbyllni derën pas jush, si dhe rikthejeni theksin përsëri në strukturën e kokës suaj. Ju i përmbaheni rrugës për njohuritë tuaja.