Informacione rreth faqes Detonic

Mirë se vini në këtë faqe interneti Detonic, qëllimi ynë: të sigurojmë informacione të rëndësishme dhe të vlefshme për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare dhe metodave moderne të trajtimit të hipertensionit dhe sëmundjeve të zemrës.

Ne nuk i mirëpresim metodat e vetë-shërimit në shtëpi, përkundrazi, ne jemi për njerëz të trajnuar posaçërisht për të trajtuar sëmundjet kardiake. Sidoqoftë, ndonjëherë duhet të dini se si të ndihmoni shpejt veten dhe të dashurit tuaj me presion të lartë të gjakut.

Misioni i faqes sonë është të rrisë nivelin e njohurive mjekësore të popullatës. Përmirësimi i shëndetit fizik dhe mendor të një personi me ndihmën e aktiviteteve informuese në kuadër të projektit, promovimin dhe shpërndarjen e njohurive mjekësore në përgjithësi dhe profesionit mjekësor në veçanti. projekt Detonic Projektuar kryesisht për përdoruesin mesatar i cili është i interesuar për mirëqenien e tyre mjekësore dhe sociale.

Ne u ofrojmë lexuesve tanë vetëm informacione objektive të bazuara në ilaç të bazuar në prova. Këtu do të gjeni mendimet e mjekëve të kualifikuar dhe ekspertëve me reputacion që ndajnë përvojat e tyre me të gjithë lexuesit.

Detyra jonë kryesore është të informojmë lexuesin dhe të ndihmojmë në gjetjen e zgjidhjes optimale për problemet shëndetësore. Në të njëjtën kohë, portali mjekësor nuk është një udhëzues për vetë-shërimin!

Cardiology sot është një degë e gjerë e mjekësisë që studion strukturën dhe zhvillimin e zemrës dhe enëve të gjakut, shkaqet dhe mekanizmat e zhvillimit të sëmundjeve të këtyre organeve. Moderne cardiology studion simptomat klinike, zhvillon diagnostikimin, metodat e trajtimit, parandalimin dhe rehabilitimin e njerëzve me patologji kardiake dhe vaskulare.

Sëmundjet kardiovaskulare kanë një epërsi të trishtuar midis sëmundjeve më të rrezikshme dhe të rrezikshme të shekullit XXI. Statistikat raportojnë një shkallë të lartë të vdekshmërisë nga sëmundjet kardiovaskulare për shkak të sëmundjes koronare të zemrës, infarktit të miokardit dhe goditjes në tru.

Siç e dini, a cardiologisti trajton sëmundjet kardiovaskulare, të cilat i njohin simptomat kryesore të patologjisë së zemrës: dhimbje në rajonin e zemrës prapa sternumit, rrezatuese deri në shpatull, kockën e kollonës, krahun e majtë dhe parakrahun, nofullën e poshtme në të majtë. Zanafilla e sëmundjeve vaskulare dhe të zemrës ndryshon shumë: defekte të lindjes, dëmtime të pësuara në rrethana të caktuara, procese inflamatore, dehje, lezione aterosklerotike të enëve të gjakut. Kushtet e pafavorshme të punës, stresi i fortë fizik dhe mendor, stresi, kushtet mjedisore gjithashtu mund të ndikojnë në shfaqjen e sëmundjes së zemrës.

Aritmia, hipertensioni arterial dhe hipotensioni, kardiomiopatia, infarkti i miokardit, goditja në tru, perikarditi, angina pectoris, endokarditi dhe sëmundje të tjera të zemrës dhe enëve të gjakut ndonjëherë nuk kanë simptoma të dukshme alarmante, por më shpejt sëmundja mund të zbulohet nga një cardiologist, trajtimi është më i besueshëm dhe më i lehtë. Prandaj, shumë vëmendje i kushtohet parandalimit, rigjenerimit dhe përshtatjes së pacientëve me sëmundje të zemrës dhe enëve të gjakut.

Diagnostikimi i sëmundjes së zemrës është shpesh jo invaziv, bazuar në regjistrimin e sinjaleve elektrike dhe akustike të dërguara nga muskuli i zemrës, megjithëse ekzistojnë një numër procedurash ndërhyrjeje, siç janë ekzaminimet e ventrikulit. Përparimet moderne në cardiology, monitorimi Holter, EKG, ekografia e zemrës mund të zbulojë dëmtimin e valvulave të zemrës dhe një mosfunksionim të këtij organi.

Duhet mbajtur mend dhe kuptuar që vetëm falë një vizite në kohë në një cardiologist, mjekësia moderne në mënyrë efektive do ta njohë të rrezikshme cardiolpatologjia ogjike dhe ndërlikimet e saj.

Autorët tanë

Kryeredaktor i një reviste në internet Detonic, cardiologistja Yakovenko-Plahotnaya Tatyana. Autor i më shumë se 950 artikuj shkencorë, përfshirë revistat e huaja mjekësore. Ai ka punuar si një cardiologist në një spital klinik për mbi 12 vjet.

Cardiologistja Yakovenko-Plahotnaya Tatyana

Ai ka metoda moderne të diagnostikimit dhe trajtimit të sëmundjeve kardiovaskulare dhe i zbaton ato në jetë. Ai përdor metodat e ringjalljes së zemrës, heqjen dhe deshifrimin e një EKG, testet funksionale, ergometrinë ciklike dhe ai e njeh mirë ekokardiografinë.

Dokumente që konfirmojnë kualifikimet
kardio7 - Informacion rreth sitit Detonic kardio6 - Informacion rreth sitit Detonic kardio1 1 - Informacion rreth faqes Detonic

Për 10 vjet, ai ka qenë një pjesëmarrës aktiv në simpoziume të shumta mjekësore dhe punëtori për mjekë - familje, terapistë dhe cardiologistët.
Ai ka shumë publikime dhe fjalime në media për një mënyrë jetese të shëndetshme, diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve të zemrës dhe enëve të gjakut.

Ai monitoron rregullisht botimet e reja në Evropën dhe Amerikën kryesore cardiolrevista ogy, shkruan artikuj shkencorë, përgatit raporte në konferenca shkencore dhe merr pjesë në Evropian cardiolkongreset ogy.

Dr., PhD, Svetlana Borzhavich - specialiteti kryesor - mjek i përgjithshëm, cardiologist, me punë aktive në terapi, gastroenterologji, cardiologje, reumatologji, imunologji me alergologji. Autori i shumë artikuj rreth sëmundjeve të zemrës dhe sistemi qarkullues.

 

Светлана Васильевна - Informacion rreth faqes Detonic

Ai ka certifikata mjekësore në specialitetin “Cardiology "," Terapia "dhe" Diagnostifikimi me ultratinguj ". Rrjedh rrjedhshëm në metodat e përgjithshme klinike për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjes së zemrës, si dhe elektrokardiografinë, ekokardiografinë, monitorimin e kolerës në EKG dhe monitorimin ditor të presionit të gjakut.

Dokumente që konfirmojnë kualifikimet

 

sertifikat borzhavich 5 min - Informacion rreth sitit Detonic  sertifikat 6 borzhavich min - Informacion rreth sitit Detonic sertifikat 4 borzhavich min - Informacion rreth sitit Detonic sertifikat 3 borzhavich min - Informacion rreth sitit Detonic

sertifikat 7 borzhavich min - Informacion rreth sitit Detonic

Fushat me rëndësi të veçantë profesionale: ekokardiografia, hipertensioni, metodat për të rritur pajtueshmërinë me parimet e trajtimit të sëmundjeve kardiovaskulare, dislipidemisë dhe studimit të faktorëve të rrezikut për sëmundjet kardiovaskulare.

Kompleksi i trajtimit i zhvilluar nga autori ndihmon ndjeshëm në dëmtimet cerebrovaskulare dhe çrregullimet metabolike në tru dhe sëmundjet vaskulare: hipertensionin dhe komplikimet e shkaktuara nga diabeti.

Autori është anëtar i Shoqatës Evropiane të Terapistëve, pjesëmarrës i rregullt në konferenca dhe kongrese shkencore në fushën e cardiology dhe ilaç i përgjithshëm. Ajo ka marrë pjesë vazhdimisht në një program kërkimor në një universitet privat në Japoni në fushën e mjekësisë rindërtuese.

Detonic - një ilaç unik që ndihmon në luftimin e hipertensionit në të gjitha fazat e zhvillimit të tij.

Detonic për normalizimin e presionit

Efekti kompleks i përbërësve bimorë të ilaçit Detonic në muret e enëve të gjakut dhe sistemin nervor autonom kontribuojnë në një rënie të shpejtë të presionit të gjakut. Për më tepër, ky ilaç parandalon zhvillimin e arteriosklerozës, falë përbërësve unikë që janë të përfshirë në sintezën e leçitinës, një aminoacid që rregullon metabolizmin e kolesterolit dhe parandalon formimin e pllakave aterosklerotike.

Detonic jo sindromi i varësisë dhe tërheqjes, pasi të gjithë përbërësit e produktit janë të natyrshëm.

Informacione të hollësishme rreth Detonic ndodhet në faqen e prodhuesit www.detonicnd.com.

Detonic