Probiotikët mund t'i japin tamoxifenit një nxitje në trajtimin e kancerit të gjirit
2c8da7a2d28bc96f6f38f22ad04dc651 - February 2, 2023
Shkruar nga Jeanna D. Smiley më 23 qershor 2022— Fakti i ekzaminuar nga Patricia Weiser, Ph armD Trupi ka mikrobiome të dallueshme në një numër vendndodhjesh, të përbërë nga
Ekzaminimi i ri i syrit mund të jetë në gjendje të parashikojë një atak në zemër
b1b0e9fb04b32e6bf92a9c1a1afccfb0 - February 2, 2023
Shkruar nga Robby Berman më 22 qershor 2022 - Fakt i inspektuar nga Alexandra Sanfins, Ph D. Studimi i ri ka përcaktuar në fakt një lidhje në internet midis ndërlikimit vaskular në
Ecja nordike ndihmon në përmirësimin e funksionit të zemrës, zbulon studimi
7ccc4e31b012bc9f7d44243dc9a22f8d - February 2, 2023
Shkruar nga Jessica Norris më 22 qershor 2022 - Fakt i inspektuar nga Catherine Carver, MPH Sëmundja e arterieve koronare ndodh kur pllakatë zhvillohen në kapilar që ndihmojnë në sigurimin e oksigjenit
Parabenë: Disa lloje mund të rrisin rrezikun e kancerit të gjirit tek gratë e zeza
ad77de4d3e70e1d565c8aaef90d7b25a - February 2, 2023
Shkruar nga Annie Lennon më 22 qershor 2022 - Fakt i inspektuar nga Hannah Flynn Studiuesit ekzaminuan rezultatet e parabeneve - një kurs kimikatesh të përdorura edhe në kozmetikë
Rreziku i gjatë i COVID më i ulët me Omicron sesa Delta, zbulon studimi
be106481747be2fa635bc256bbb5e1b1 - February 2, 2023
Shkruar nga Corrie Pelc më 22 qershor 2022 - Fakt i inspektuar nga Hannah Flynn Studimi i ri në fakt ka kundërshtuar rrezikun e marrjes së COVID të gjatë nga 2 SARS-CoV-2 të ndryshme
Alzheimer: Proteina Tau mund të shërbejë si objektiv për diagnostikimin dhe trajtimin
bb35b10ad9fc8a146cadcfb36f086c70 - February 2, 2023
Shkruar nga Deep Shukla më 21 qershor 2022— Fakti i ekzaminuar nga Patricia Weiser, PharmD Sëmundja e Alzheimerit dhe probleme të tjera të ndryshme neurodegjenerative shkaktojnë grumbullim të pazakontë të proteinave tau. Deri vetëm
Shkencëtarët më në fund mund ta dinë se nga erdhi murtaja e Vdekjes së Zezë
8dfffab43b51082d3d8262047ab85b92 - February 2, 2023
Shkruar nga Robby Berman më 21 qershor 2022 - Fakti i ekzaminuar nga Catherine Carver, MPH Murtaja e Vdekjes së Zezë eliminoi individë të panumërt gjatë kursit të trajnimit prej 500 vjetësh.
Mungesa e vitaminës D lidhet me rritjen e rrezikut të demencës dhe goditjes në tru
e647fe52a00537f4a50d38aa73715ab9 - February 2, 2023
Shkruar nga Corrie Pelc më 21 qershor 2022 - Fakt i ekzaminuar nga Maria Gifford Mbi 55 milionë individë në mbarë botën merren me demencën, me shkencëtarët që e përafrojnë atë numër për t'u zgjeruar
Molekula e shkaktuar nga stërvitja shtyp urinë, mund të ndihmojë në trajtimin e obezitetit
231e55a0be8ae240395ad028e1361fe6 - February 2, 2023
Shkruar nga Annie Lennon më 21 qershor 2022 - Fakt i ekzaminuar nga Alexandra Sanfins, Ph D. Studiuesit përcaktuan një metabolit gjaku të referuar si "Lac-Phe", që mund të ulë konsumin e ushqimit
Kanceri i gjirit dhe dietat me bazë bimore: Ushqimet e pashëndetshme lidhen me 20% rrezik më të lartë
1f8c0fc721a34e02f04142aa7a8cb3b5 - February 2, 2023
Shkruar nga Anna Guildford, Ph D. më 21 qershor 2022 - Fakti i inspektuar nga Hannah Flynn Indeksi i masës trupore dhe regjimi i dietës kanë qenë në të vërtetë të lidhura me rritjen e kancerit