Политика на приватност и заштита на личните податоци на корисниците на страницата Detonic

Политика за приватност на администрација на веб-страница Ја одржува целосната доверливост на корисниците. Ние придаваме големо значење на заштитата на податоците на нашите читатели што ни ги давате. Нашата политика за приватност се заснова на правилата на Европската унија (GDPR). Целите за кои ги собираме вашите лични податоци се: да ги подобриме нашите услуги, да комуницираме со посетителите на страницата, да ги презентираме информациите што ги бара корисникот и други дејства наведени подолу.

Чување и обработка на лични податоци

Ние ги собираме и обработуваме вашите лични податоци само со ваша доброволна согласност. Со ваша согласност, можеме да ги собереме и обработиме следниве податоци: име и презиме, адреса за е-пошта, телефонски број. Собирањето и обработката на лични податоци се врши во согласност со законодавството на Европската унија.

Detonic - уникатен лек кој помага во борбата против хипертензијата во сите фази од нејзиниот развој.

Detonic за нормализација на притисокот

Сложениот ефект на растителните компоненти на лекот Detonic на theидовите на крвните садови и автономниот нервен систем придонесуваат за брзо намалување на крвниот притисок. Покрај тоа, оваа дрога спречува развој на атеросклероза, благодарение на уникатните компоненти кои се вклучени во синтезата на лецитин, аминокиселина која го регулира метаболизмот на холестерол и спречува формирање на атеросклеротични плаки.

Detonic не зависност и синдром на повлекување, бидејќи сите компоненти на производот се природни.

Детални информации за Detonic се наоѓа на страницата на производителот www.detonicnd.com.

Складирање, модификација и бришење на податоците

Корисникот кој ги достави своите лични податоци на страницата detonic. продавница, има право да ги измени и избрише, како и право да го раскине договорот за обработка на податоците. Период на чување на вашите лични податоци: времето за кое се користат лични податоци, што е потребно за главната активност на веб-страницата. По завршувањето на обработката на личните податоци, администрацијата на страницата трајно ќе ги избрише. За пристап до вашите лични податоци, можете да контактирате со администрацијата само на оваа страница:. Ние ќе можеме да ги пренесеме вашите податоци на трети лица само со ваша доброволна согласност. Ако податоците се пренесени на трета страна што не е поврзана со нашата организација, не можеме да направиме измени во овие податоци.

Обработка на посети и технички податоци

Записите за IP-адресата, времето на посета, поставките на прелистувачот, оперативниот систем и другите технички информации се зачувани во базата на податоци кога ја посетувате веб-страницата detonic.продавница. Овие податоци се неопходни за правилно прикажување на содржината на страницата. Посетител кој ги користи овие податоци не може да се идентификува.

Детски лични податоци

Ако сте родител или законски старател на малолетно дете и знаете дека детето ни ги доставило своите лични податоци без ваша согласност, ве молиме контактирајте не користејќи ја формата за контакт. Забрането е внесување на лични податоци на малолетници без согласност на родители или законски старатели.

Ракување со колачиња

Ние користиме колачиња за правилно прикажување на содржината на страницата и за полесно прегледување. Ова се мали датотеки што се зачувани на вашиот уред. Тие им помагаат на веб-страницата да запомни информации за вас, на пример, на кој јазик ја користите веб-страницата и кои страници веќе ги отворивте. Овие информации ќе бидат корисни за време на вашата следна посета. Благодарение на колачињата, прелистувањето на страницата станува многу попогодно. Можете да дознаете повеќе за овие датотеки на Википедија страница. Можете рачно да го конфигурирате приемот и блокирањето на колачињата во вашиот прелистувач. Недобивањето колачиња може да ја ограничи функционалноста на веб-страницата.

Обработка на лични податоци од други услуги

Оваа страница користи Интернет услуги од трети страни кои собираат податоци, без оглед на нас. Овие услуги вклучуваат: Google Analytics. Податоците собрани од овие услуги можат да бидат пренесени на други услуги во овие организации. Тие можат да ги користат податоците за да ги персонализираат рекламите на нивната сопствена рекламна мрежа. Можете да дознаете за корисничките договори на овие организации на нивните веб-страници. Вие исто така може да одбиете да ги собирате нивните лични податоци. На пример, додаток за прелистувачот Google Analytics може да биде најде тука. Ние не пренесуваме никакви лични податоци на други организации или услуги кои не се наведени во оваа политика за приватност. По исклучок, собраните податоци може да се пренесат на легитимно барање на владини агенции овластени да бараат такви информации.

Врски поставени на страниците на проектот Detonic на други страници

Нашата веб-страница може да содржи врски до други веб-страници што не се под наша контрола. Ние не сме одговорни за содржината на овие страници. Препорачуваме да ја прочитате политиката за приватност на секоја веб-страница што ја посетувате, доколку таква политика постои.

Промени Политика за приватност

Од време на време, нашата веб-страница може да ја ажурира тековната политика за приватност. Ве молиме, бидете свесни за какви било промени во политиката за приватност објавени на оваа страница. Ги следиме сите промени во законодавството во врска со личните податоци во Европската унија. Ако внесете какви било лични податоци на нашата веб-страница, ние ќе ве известиме за промените во нашата политика за приватност. Ако вашите лични податоци и, особено, деталите за контакт се неправилно внесени, нема да можеме да ве контактираме.

Користење на услуги за социјално вмрежување

  • Вметнуваме додаток на Фејсбук за да можете да видите број на лајкови / споделувања / препораки и да ги „лајкувате / споделите / препорачате“ нашите страници. Овој додаток може да ги собере IP-адресите на корисникот на веб-прелистувачот, да зачувува и вчитува колачиња во прелистувачот, да вметнува дополнително следење и да ја следи интеракцијата со графичкиот елемент, вклучително и совпаѓање на сметката на Facebook со какви било активности преземени на графичкиот елемент (на пример, „Ми се допаѓа / Споделете / препорачува ”/ Наша страница) доколку сте најавени на Фејсбук. За повеќе информации за тоа како да ги користите овие податоци, проверете ја политиката за приватност на податоците на Facebook:.
  • Ние ја користиме графичката контрола на Твитер на нашата веб-страница. Како резултат, нашата веб-страница испраќа податоци до серверите на Твитер за да можете да ги твитувате нашите веб-страници користејќи ја вашата сметка на Твитер. Овие податоци проценуваат дека вашата IP-адреса е видлива за Twitter, што може да се користи во согласност со политиката за приватност на податоците:.
  • Ние исто така го користиме графичкиот елемент Pinterest на нашата веб-страница за да додадеме фотографии на услугата Pinterest на нашите веб-страници. Овие податоци можат да ја следат вашата IP адреса во согласност со нивната политика за приватност на податоците:.

Повратни информации од администрацијата на страницата Detonic

Можете да контактирате со администрацијата за какви било прашања во врска со политиката за приватност со пополнување на формуларот за контакт наведен во соодветниот дел на оваа страница. Ако не се согласувате со оваа политика за приватност, не можете да ги користите услугите на проектот Detonic. Во овој случај, треба да избегнувате посета на нашата веб-страница.

Detonic